perjantai 6. joulukuuta 2013

Itsenäisyys päivä... Oh god!

En tajunnu viime viikolla et itsenäisyys päivä on jo tänään.

Hyppelin vaan kotiin ja iloitsin menneen viikon tapahtumista ja siitä miten kivaa on kun perjantaikin on vapaa. Kun pääsin kotiin tarjolla oli ruokaa. Mut pakotettiin syömään, yritin erittäin hienovaraisesti imaista, ettei ole nälkä, mutta kukaan ei kuunnellut. Mun lautaselle jopa laitettiin ruoka valmiiks, eikä pois heittäminen tullu kuuloonkaan.

Tänään luvassa joko omassa kodissa itsenäisyys lounas ja kahvit tai ravintolaan syömään. Ravintola on kaikkein pahin, niissä en voi piilottaa ruokaa lautaselta tai jättää paljoa syömättä. Toivottavasti me jäädään kotiin.

Itsenäisyys päivä kuullostaa silti paljon paremmalta, kuin joulu. Silloin lihoaminen on taattua.  Onhan joululomassa hyviäkin puolia. On aikaa mennä vaikka koko päiväksi tampereelle, kiertää joka katu ja katsella silmät tuikkien tampereen jouluvaloja. Ne kertoo mulle, kuinka paljon mä joulua silti rakastan. Mulla on myös aikaa kirjotella tänne enemmän ja ajattelin aloittaa kirjan kirjottamisen Iriksen inspiroimana. On myös aikaa piirtää, maalata ja omella käsitöitä, ostin nimittäin ihana kirjan nukkejen tekemiseen. Vitsi, kun joululahjat on jo ostettu, koska olisi ihanaa, että pääsisin taas yksikseni kiertelemään ympäri tamperetta ja bongailla kaikille jotain, mutta eipä sekään toisaalta haittaa että ehdin kaikille jo lahjat hankkia. Vielä on jäljellä omat lahjani. Katsoo mitä saan, koska yleensä meillä on ollut aika isohko lahja perinne:D

Ostin lahjan myös sinulle, mutta tiedän, ettet sinä ostanut lahjaa minulle, rakas Iris.

- My feelings for you

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti